Bij juwelenzaak Zorya uit Oudenaarde kunnen mensen terecht voor een authentiek en kunstzinnig designjuweel waarbij elegantie en verfijning centraal staan. Ook basisstukken zijn mogelijk. Je kan er zowel terecht voor collecties van binnen- en buitenlandse ontwerpers als voor een op maat gemaakte creatie van zaakvoerder Siegfried Meirlaen.

Vanwaar de naam Zorya? Zorya is een echte naam en betekent o.a. pracht en schoonheid, wat past bij juwelen. Het gebruik van een echte naam zorgt er ook voor dat we niet iets vreemds zeggen in een andere taal. Zorya is de godin van schoonheid uit de Slavische mythologie. Ze is te vergelijken met Venus /Aphrodite, dus zowel de morgenster als de avondster.

Streven naar optimale klantentevredenheid

Siegfried streeft ernaar om zijn klanten met een goed gevoel over wat ze gekocht hebben naar huis te laten gaan. Zonder hen te pushen gaat hij op zoek naar het juweel dat het best bij die klant past.

Uniek gevoel

Bij Zorya wil men hun klanten een uniek gevoel geven door hen authentieke designjuwelen aan te bieden. Naast een ruime keuze uit reeds bestaande collecties, kunnen klanten er ook hun juweel op maat laten ontwerpen door zaakvoerder Siegfried.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Siegfried gaat op zoek naar de juwelen met de beste kwaliteit en naar de beste grondstoffen die binnen het concept van zijn winkel Zorya passen.
Hierbij streeft hij een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding na.

Zorya is opgericht in 2008.

Oorgaatjes worden geprikt vanaf zeven jaar en op afspraak.

Wij aanvaarden enkel herstellingen van bestaande klanten.